Baglin tassen

Stay natural.
Feel the difference.
Be unique.

OVER LINDA

Na jarenlang als manager binnen de reiswereld te hebben gewerkt, besloot ik in 2014 mijn creatieve droom te volgen door mijn eigen tassenlabel Baglin op te richten. Liefde voor tassen is al jarenlang een feit. Je hebt er nooit genoeg, je wilt altijd wel weer een nieuwe andere tas. Iets zelf maken, je eigen idee ontwerpen, hierin ligt mijn passie en ambitie. Een uitdaging waarbij de creativiteit een belangrijke rol zou spelen.

Altijd was ik al creatief tot ik op een dag vond dat ik de kans moest nemen om een opleiding tot tassenontwerper te volgen. In 2014 heb ik de opleiding tot vakbekwaam tassenontwerper bij het leerlokaal in Arnhem afgerond en ben ik gestart met het tassenlabel Baglin. Een eigen label met meer mogelijkheden en vernieuwende ideeen, waarbij de naam Baglin een samenvoeging is van tas(bag) en van Linda (Lin).

 

BAGLIN, HET MERK

Baglin is een tassenmerk dat zich kenmerkt door een verrassende eenvoud, maar met op een subtiele manier stoere elementen aangebracht, gemaakt van een mooie kwaliteit runderleer.

Behalve dat de tas handig in gebruik moet zijn, is het prettig dat de tas voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Je tas is heel privé en wordt overal mee naar toe genomen. De tas is een verlengstuk van je persoonlijkheid en ik vind het belangrijk dat een tas in harmonie is met de persoon die je bent.

Of je de tas nou gebruikt in de stad of in een zakelijke meeting. Een Baglin tas past altijd bij jou!

Bij sommige tassen van Baglin is het mogelijk om door kleine aanpassingen de tas een andere uitstraling te geven. Vind je het belangrijk dat je de tassen goed kunt combineren en dat je design onderscheidend is van alle andere tassen, dan is Baglin echt iets voor jou! Elke Baglin tas is een uniek exemplaar en de tassen worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor worden de kenmerken van Baglin onderstreept:

“ stay natural”, “feel the difference”, “ be unique”!

Ieder mens is uniek, daar hoort een unieke tas bij.